fbpx

írj ide a kereséshez...

A Tesla kiküldte a meghívókat a Cybertruck eseményére!

A hivatalos bemutatási dátum bejelentésével, illetve az esemény közeledtével kezdődhetnek felpörögni a dolgok a Tesla platósa körül. A sokszor csak Cybertruckként emlegetett modellt 21-én leplezi le a Tesla a hawthorne-i dizájnstúdiójában, az eseményt pedig kétség kívül az összes Tesla-fan tűkön ülve várja.

Nemrég kiderült, hogy az esemény bejelentésével egyidőben a Tesla levédetett egy új nevet is, ami nagy valószínűséggel a típus elnevezése lesz. Ez alapján az első platós Tesla a CYBRTRK elnevezést kapja, vagyis a Cybertruckot, magánhangzók nélkül.

Elon Musk, a márka vezére többször is hangoztatta, hogy a Tesla következő modellje elhagyja a platósok hagyományos dizájnját, és kívülről jóval inkább hasonlít majd egy futurisztikus katonai csapatszállítóra. Ezért is emlegetik sokszor csak kiberplatósként az érkező új üdvöskét.

Az eddig megmutatott beharangozó fotók mind ezt a dizájnvonalat sugallják, ráadásul most még egy lépéssel közelebb kerültünk a leleplezéshez, hiszen a Tesla körbeküldte a meghívókat a nagy eseményre, amelyek szintén egy jövőbeli katonai stílust képviselnek.

A meghívón keresztülívelő fénycsóváról sejthetjük, hogy az autó első lámpái különleges dizájnt kapnak, bár erről egy renderfotó is árulkodott már korábban. Ami meglepő, hogy a kerék sziluettjét elnézve egészen magasra kerül majd a titokzatos fénycsík.

A meghívó szövege alapján a rendezvény a dizájnstúdión belül és kívül is történik, így számíthatunk rá, hogy külső tesztköröket is bemutatnak majd a kiberplatóssal. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Cimkék:

Beszélgess a közösségi oldalunkon! teslasok.hu

Send this to a friend