fbpx

írj ide a kereséshez...

A Tesla Toybox, a töltők kijelzése és a Dashcam is frissült

A koronavírus-helyzet úgy tűnik, hogy nincs akkora hatással a Tesla programozóira, mint a gyártósorokra. A mozdulatlan gyártósorok ellenére ugyanis az autók ismét kaptak egy kisebb update-et, amelyben néhány apró újítással igyekeznek még jobbá tenni a felhasználói élményt.

A 2020.16-os szoftverben megújul a Tesla Toybox. A villanyautók “játékdobozában” új applikációról nem tudunk, ám a kezelőfelületet új dizájnnal látta el a gyártó, amellyel a leírás szerint gyorsabban és könnyebben megtaláljuk majd az elindítani kívánt vicces programot.

A közelben lévő töltőállomások kijelzése is frissült, így a Teslákban a frissítés után elvileg könnyebben megtaláljuk majd a számunkra megfelelő közeli villámtöltőt. Az új kijelzéssel ikonokkal jelzi majd a töltők teljesítményét, így gyorsan kiszűrhetjük majd a számunkra nem megfelelő oszlopokat. Emellett néhány “apróbb javítás” is érkezett a térképhez.

A Dashcam funkcióban örvendetes újítás, hogy a Tesla megoldotta, hogy az autó rendszer önmaga is képes legyen formázni, majd létrehozni a rögzítéshez szükséges mappákat a csatlakoztatott külső tárhelyen. Erre a Controls – Safety & Security menüben a FORMAT USB DEVICE opcióval lesz lehetőségünk. Természetesen ilyenkor minden adat törlődik a csatlakoztatott tárhelyről, így érdemes óvatosan bánni a funkcióval.

Cimkék:

Beszélgess a közösségi oldalunkon! teslasok.hu

Send this to a friend