fbpx

írj ide a kereséshez...

Tags: ,

Érkeznek az emojik a Teslákba – de miért?

Újra a Twitteren kért szeretett autójába új funkciót a teslások népe: ezúttal az emodzsik megjelenését várják szívesen az autók érintőkijelzőjének billentyűzetén. A kérés egyeneshez Elon Muskhoz, a cég vezéréhez szállt a portálon, aki már meg is erősítette, hogy érkeznek a kis jelek a virtuális billentyűzethez. A kérdés csupán az marad, hogy mikor, és miért?

A Teslákban ugyanis jelenleg nincs olyan funkció vagy alkalmazás, amelyben hasznát vehetnénk az emojiknak. Ezeket általában üzenetküldő alkalmazásokban, esetleg fórumokon vagy blogokon, kommentekben használjuk, ám ezek közül egyik sem található meg a Tesla kijelzőin. Persze ez egyértelműen azt jelenti, hogy ez hamarosan változhat. Többek között előnyös lenne, ha egy üzenetküldő alkalmazással rukkolna elő a Tesla, hiszen ez roppant hasznos lenne azok számára, akik az autójukban szeretnének válaszolni az okosmobiljukra kapott üzenetre.

Amennyiben erre is lehetőség nyílik, akkor Youtube-videók alatti kommentelésnél és Twitterezésnél is hasznát vehetik a tulajok az érkező emoji-billentyűzetnek. Sőt, akár internetes többszemélyes játékok is érkezhetnek a Tesla Arcade-ba, ahol szintén hasznos lehet a billentyűzet bővítése.

Cimkék:

Beszélgess a közösségi oldalunkon! teslasok.hu

Send this to a friend