fbpx

írj ide a kereséshez...

Tags:

Hihetetlen, ahogy az Audi szóról szóra lemásolta a Tesla útmutatóját

Talán rég nevettünk olyan jót autóipari lebukáson, mint az Audi mostani akcióján, amelyben az ír weboldalukon nem igazán vették a fáradtságot, hogy megírják az elektromos autókkal kapcsolatos kedvezményekről szóló tájékoztatót. Másolni egy dolog, megesik, egyébként is a jóról érdemes, de nem átnézni, hogy nincs-e valami olyan részlet a szövegben, aminek nem kellene megjelennie az Audi weboldalán, még nagyobb baklövés.

Az ír Audi azonban átolvasás nélkül fogta a Tesla tájékoztatóját, és másolta be azt a saját weboldalára. Hogy mit tudunk meg ebből? Nos, a szövegből kiderül, hogy milyen kedvezményeket kapnak a villanyautót választók vásárláskor, illetve milyen adók felett tekint el a kormány az elektromos autók esetében. Nameg az is, hogy minden Model 3, Model S és Model X kompatibilis a CCS töltőkkel.

Bizony, ez így nem csak a Tesla hivatalos weboldalán, hanem az Audinál is megjelent, mert az ezért felelős szerkesztő nem vette ki a szöveg ezen részét sem a Tesla tájékoztatójából. És így nevet most az internet népe az Audi weboldalán. A szerkesztőt azért egy kicsit sajnáljuk, nem lehet most könnyű helyzetben.

Az Audi egyébként gyorsan megváltoztatta a weboldalát, így sokan már a teslás rész nélkül találtak rá a tájékoztatóra, ám az archivált változatokban látszik, hogy korábban tényleg így szerepetl a szöveg az Audi ír oldalán. Az biztos, hogy valaki a napokban megtanulta, hogy minden szöveget át kell olvasni, mielőtt publikálják azt.

Cimkék:

Beszélgess a közösségi oldalunkon! teslasok.hu

Send this to a friend