fbpx

írj ide a kereséshez...

Tags:

Ismét akciós az Autopilot a Teslákban

Őszintén ember legyen a talpán, aki képes felidézni, hogy hányféle csomagban kínálta már a Tesla az Autopilotot, illetve a teljes önvezetést ígérő Full Self-Driving csomagot. A múltbéli lehetőségek felidézésével – vagy annak megpróbálkozásával – nem is igazán járnánk előrébb, hiszen most inkább arra érdemes koncentrálnunk, hogy a gyártó leárazta az Autopilotot a már eladott autóiban.

Még mielőtt az akcióra összpontosítanánk, fontos megemlíteni, hogy az új Teslákhoz jelen állás szerint ingyenes jár az Autopilot, vagyis a távolságtartó tempomat és az automatikus sávtartásért nem kell fizetniük az új vásárlóknak. A magasabb fokú önvezetést, később pedig a teljes önvezetést is elhozó Full Self-Driving csomag továbbra is fizetős extraként szerepel az online dizájnstúdióban. Korábban ez nem így volt, hiszen sokáig az Autopilotért is fizetniük kellett a Teslától rendelőknek, vagyis a tulajdonosok eldönthették, hogy kérik-e plusz költségekért az Autopilot funkcióit, vagy sem.

Most azok számára kínál akciós árat a Tesla, akik úgy döntöttek, hogy nem fizetnek az Autopilotért. A gyártó ugyanis minden autóba beszereli a szükséges hardvert, és ha nem kértük az Autopilotot, akkor egyszerűen nem aktiválják azt az autó szoftverében. A vásárlás után a Tesla alkalmazásán keresztül megvásárolhatjuk a kihagyott extrát, és ennek a vásárlásnak az árát vitte most le 2000 dollárra (600 ezer forint-ra)

Az akció július elsejéig tart, és ugyanekkor a Tesla megemeli majd a Full Self-Driving csomag árát, ami eredetileg 5000 dollárról (1,5m forint) indult, így pedig már 8000 dollár (2,5m forint) lesz.

Cimkék:

Beszélgess a közösségi oldalunkon! teslasok.hu

Send this to a friend