fbpx

írj ide a kereséshez...

Különleges felnikkel teszteltek egy Model Y prototípust

Szinte biztos, hogy már csak pár hónapra vagyunk attól, hogy a Tesla megkezdje a Model Y gyártását. A bemutatók idején az amerikaiak még az idei év őszére tervezték a legfrissebb modell termelésének felpörgetését, de a jelen állás szerint már a nyáron beindul a tényleges tömeggyártás. Ehhez pedig szükség van arra, hogy néhány hónapon belül beindítsák a gyártósorokat.

Ennek megfelelően a Tesla egyre többet teszteli élesben a Model Y prototípusait, és bizonyára igyekeznek szinte minden összeállítást leellenőrizni, hogy azok hogyan is szerepelnek a valóságban. Legutóbb egy Model Y Performance kivitelt kaptak lencsevégre, ezúttal pedig egy különleges felniken guruló példányt videóztak le Kaliforniában.

Azt eddig senkinek sem sikerült pontosan beazonosítania, hogy pontosan milyen kerekeken is gurul ez a prototípus. Vannak, akik szerint ez egy új, eredeti Tesla felni, miközben mások arra voksolnak, hogy egy utángyártott felniszettet tesztelt a prototípuson a Tesla. Utóbbi valamelyest meglepő lenne az autógyártótól, de mégsem számít teljesen kizártnak.

 

Cimkék:

Beszélgess a közösségi oldalunkon! teslasok.hu

Send this to a friend