fbpx

írj ide a kereséshez...

“Lebuktatták” a Model Y méretes csomagterét, ráadásul a tetőre is pakolhatunk majd!

Annak ellenére, hogy mostanra már egészen közel vagyunk a Model Y piacra kerüléséhez, még rengeteg kérdés övezi a Tesla legújabb autóját. Egyrészt, a méretekről még korántsam volt lehetőségünk megbizonyosodni, így a legtöbbet azokból a fotókból következtethettünk, amikor egy-egy Model Y-t egy Model X mellett fotóztak le. Kevés infó érkezett továbbá arról is, hogy milyen opciókkal lesz végül rendelhető az újdonság, illetve, hogy milyen utólagos kiegészítőket kap majd a Model Y.

Nos, az egyik legújabb közúti szereplés ismét elárult egy újdonságot, mégpedig, hogy a Model Y esetében is lesz lehetőségünk tetőcsomagtartót felszerelni úgy, ahogy a Model 3-nál is. A Model X elektromos SUV esetében erre a sólyomszárny-szerű ajtók miatt nincs lehetőség, de azt örömmel látjuk, hogy a Model Y esetében már nem ez lesz a helyzet. Erről a prototípusról egyébként szitén eltűntették a króm díszléceket, vagyis bizonyára ez is egy opció lesz a típusnál.

Emellett rábukkantunk még egy fotóra, amelyen a Model Y csomagtere látható. A Model 3-ast sokan a kis csomagtérnyílás miatt kritizálták, ám ezt a hátrányt a nagyobbik testvér láthatóan egyáltalán nem örökölte. Továbbá, a harmadik üléssor nélküli változatban a kép alapján egyértelműen hatalmas tér várja a csomagokat, aminek bizonyára sokan örülni fognak.

Cimkék:

Beszélgess a közösségi oldalunkon! teslasok.hu

Send this to a friend