fbpx

írj ide a kereséshez...

Tags:

Megújul a Teslasok.hu – avagy bemutatjuk a hirek.teslasok.hu oldalunkat!

A teslasok.hu még 2018 végén indult útjára, aztán 2019 év elején döntöttünk úgy, hogy közösségi oldalt hozunk létre, ami mára már napi több száz Tesla tulajdonosnak ad otthont!

Mikor elindítottuk a közösségi oldalt, nagyon jól tudtuk, hogy a Tesla-s híreknek egy sokkal jobb, olvashatóbb részt kellene készítenünk, ami könnyebben olvasható, akár egy Tesla-ból is. Az elmúlt hónapokban egy külön oldalon dolgoztunk, ami egybe lesz kötve a közösségi oldallal.

Bemutatjuk a hirek.teslasok.hu aloldalunkat!

Az oldal sokkal olvashatóbb, átláthatóbb, és nyilván felületben is szebb, mint a közösségi oldalunk. Azonban itt kizárólag híreket, információkat, tippeket, trükköket osztunk meg, a közösségi oldal marad és továbbra is ott beszélhetitek ki az egyes cikkeket, kérdezhettek és a Tesla tulajdonosok zárt csoportja is megmarad!

Az oldal egyelőre fejlesztés alatt áll. A régebbi cikkeket még nem vittük fel teljesen, azonban az új cikkek oda kerülnek át, és a kivonatuk pedig majd ide is bekerül. A hozzászólások későbbiekben ott is megjelennek majd, de azon még dolgozunk. Egyelőre a cél a barátkozás az új hírek oldallal, hogy min javítsunk, min frissítsünk, mi az, amit teljesen változtassunk meg.

Amennyiben valakit csak a hírek érdekelnek, szimplán nézegeti majd a hirek.teslasok.hu oldalt, míg mások regisztrálhatnak a közösségi oldalunkra és bármikor hozzá is szólhatnak az egyes cikkekhez, vagy kérdezhetnek a Tesla közösségtől továbbra is!

Sokkal jobb, átláthatóbb szekciók

A hírek oldalon már sokkal átláthatóbb szekciókat is készítünk. A felső menüben egyes autó típusokra szűrve is megtaláljátok a híreket, információkat. Például, ha csak a magyar videók érdekelnek titeket, akkor görgessetek le az oldal aljára, vagy ha csak a szoftver frissítés, akkor válasszátok ki a menüben azt. Kiemelhetjük az egyes cikkeket, illetve cikk ajánlókat is adunk majd, valamint a közösségi oldalakon való megosztások is könnyebben gyorsabban mennek az új oldalon.

Folyamatosan fejlődünk…

Kérlek, vegyétek a fáradságot, segítsetek nekünk javítani az oldalt, fejleszteni, tippeket adni, hogy mi az, amivel még jobb lenne. 🙂 Köszönjük nektek, olvasóknak, és Tesla tulajdonosoknak, hogy egy élhető közösséget hoztunk létre veletek, ami a következő 10 év meghatározó pontja lesz az új Teslásoknak!

Cimkék:

Notable Replies

 1. Amennyiben bárki talál hibát, jelezze :slight_smile: Próbáljuk gyorsan javítani és fejleszteni az oldalt, illetve iratkozzatok fel az értesítésekre is!

 2. Avatar for Tibi Tibi says:

  Nem tudom, hogy hiba-e, de mikor a hozzászólásra kattintittom a hirek.teslasok.hu oldalon, akkor vissza dobott az eredeti teslasok.hu oldalra.

  A másik kérdésem, hogy ott is lesz lehetőség dark(sötét) mód beállítására?

 3. Szia,

  a hozzászólások ott is olvashatóak lesznek (ezen még dolgozunk), de kizárólag itt lehet majd hozzászólni, hogy egy helyet szokjanak majd meg az emberek. A dark mode-ra lesz lehetőség később. :slight_smile: Valóban elég fehér az a téma.

 4. jo lett nagyon, remelem ez a kozossegi oldal resz is kap egy kis rancfelvarrast :slight_smile:

 5. Sajnos erre itt nincs lehetőség, ebben a tekintetben fapados ez a rendszer. :slight_smile: Talán pár év múlva, de addig is szépen fejlesztjük majd a másikat, de ez is rettentő fontos számunkra, mert nélkületek se ez se a hírek nem lennének.

 6. Avatar for STom STom says:

  Hajrá! Látom a fő szponzor váltás érdemi változásokat is hozott :wink:
  Nem fogom elfelejteni jelezni a MAH-nál hogy tőletek jöttem! Szeritem pár hónap és vagy M3 vagy (egy nagy nyelés után) új S lesz a flottában :crossed_fingers:

 7. Köszi, igyekszünk sok-sok új funkciókkal bővíteni a Teslasokat, hogy hírt kapjanak új videókról, frissítésekről, mindenről. :slight_smile: Bővítjük folyamatosan az oldalt.

 8. Nagyon jó lett az új oldal. Fogtok csinálni hozzá applikációt, hogy egyszerűbb és könnyebb legyen?

 9. Már béta állapotban van :slight_smile: Dolgozunk rajta, főleg az értesítések miatt tervezzük, hogy minden felhasználó egyszerre tudjon az új hírekről. Köszönjük szépen a pozitív visszajelzést!

Folytasd a beszélgetést a közösségi oldalunkon: teslasok.hu

Participants

Send this to a friend