fbpx

írj ide a kereséshez...

Minőségibb gumiszőnyegeket kapott a Model 3

A Tesla ismét meghallgatta a vásárlói igényeit, és új gumiszőnyegeket készített a Model 3-hoz, amelyek ezúttal már minőségben is megfelelhetnek a tulajdonosoknak.

Az amerikai villanyautó-gyártó közel egy évig nem szolgált saját márkás alternatívával a gyári szőnyegekhez, ami miatt sokan független gyártótól vásároltak borítást az autó padlójára. Amikor a Tesla bemutatta a saját gumiszőnyegét, sokan örültek, ám hamar kiderült, hogy az egyébként borsos áron érkező hivatalos tartozék nem éppen azt a minőséget képviseli, mint amit sokan elvárnának a Teslától.

  

Éppen ezért a gyártó újragondolta a dolgot, és beújított egy drágább, de sokkal jobbnak tűnő alternatívával. Az új gumiszőnyeg mostanra már elvileg azt nyújtja, mint amit a legjobb külső gyártók által kínált termékek, alig valamivel drágábban.
A padlóhoz tökéletesen passzoló Tesla márkás szőnyeget újrahasznosított műanyagból készítették, minőségbeli kompromisszumok nélkül. Ezúttal ráadásul a beborított felületet is kibővítették, hiszen a szőnyeg magas szegélyeket kapott, hogy még tökéletesebben fedje a padlót és a körülötte levő részeket. Az új szőnyegek már rendelhetők a Tesla amerikai weboldaláról, 195 dolláros, átszámolva 57 ezer forintos áron. Ennél természetesen találunk olcsóbb alternatívákat az interneten, ám akinek fontos, hogy a Tesla logóját lássa a szőnyegen, annak most egy minőségibb és jobb ajánlattal állt elő a gyártó.
Cimkék:

Notable Replies

  1. Avatar for LCS LCS says:

    Valaki már esetleg rendelt?

  2. Igen! Tudok hozni ha kell

Folytasd a beszélgetést a közösségi oldalunkon: teslasok.hu

Participants

Send this to a friend