fbpx

írj ide a kereséshez...

Remek fotókon a Model Y beltere és csomagtartója

Nem kizárt, hogy néhány órán belül átadja a Tesla az első sorozatgyártott Model Y kulcsát egy szerencsés előrendelőnek. A gyártó eredetileg leghamarabb vasárnapra jegyzett átadási időpontokat, ám néhány napja kiderült, hogy akár már ma átvehető lesz néhány példány az Egyesült Államokban.

És még mielőtt gazdára találna az első Model Y, az Electrek amerikai szaklap egyik olvasójának sikerült közel férkőznie az egyik átadásra váró darabhoz, és szerencsére jó minőségű fotók is készültek az autó belteréről és rejtett tárolórekeszeiről.

A fényképek készítője szerint élőben közel sem tűnik olyan tágasnak a Model Y beltere, mint a Model X-é. Persze a Model 3-assal szemben több teret kapunk az első üléseknél, illetve a hátul ülők is tágasabb lábtérből gazdálkodhatnak. A legjobb talán az autó csomagtartója, amely önmagában is tágas, a síkba dönthető hátsó üléssorral pedig szó szerint hatalmas üres teret kapunk. Továbbá a Model Y esetében sem hagyták ki a rejtett tárolórekeszeket, és a csomagtérajtó felől egyből el is rejtettek egy igen tágas zugot a padlóban. Ennél az autónál ráadásul egyedinek mondható az, hogy mint kiderült, az ülések felé haladva találunk mégegy, az előzőnél jóval szűkebb padlóba rejtett tárolót.

Természetesen a Model Y esetében is pakolhatunk akár az autó elejébe, bár ahogyan a többi Teslánál is, így talán itt is érdemes az értékeket inkább hátulra pakolni.

A fotók alapján megerősítést nyert, hogy bizony amennyire tudta, kimaxolta a tárolási lehetőségeket a Tesla a Model Y esetében. Most már a lehető legkíváncsibban várjuk az első tesztelők véleményét, amelyek reméljük, hogy az átadások után rövid időn belül be is futnak.

Cimkék:

Beszélgess a közösségi oldalunkon! teslasok.hu

Send this to a friend