fbpx

írj ide a kereséshez...

Tags:

Rengeteg új streaming szolgáltatás érkezhet a Teslákba

Ismét a Tesla elrejtett kódjai árulkodtak arról, hogy mik a gyártó tervei a soron következő frissítések egyikében. Az egyik népszerű amerikai Tesla-hacker ezúttal új streaming szolgáltatások nyomára bukkant a szoftverben, amelyek jó eséllyel a nem is olyan régóta elérhető YouTube és Netflix mellett lesznek elérhetők a Teslák kijelzőin.

Egyelőre csak néhány új platform ikonja jelent meg elrejtve a rendszerben, az átlagos felhasználók pedig még nem is láthatják ezeket, de az utalás egyértelmű. Bővül az elérhető streaming szolgáltatások listája. Eszerint a következők érkeznek a Tesla rendszerébe:

  • Comedy Central
  • Crunchyroll (anime streaming-szolgáltatás)
  • HBO Go és HBO Now
  • iQiyi, YouKu és Tencent (kínai streaming-szolgáltatások)
  • Twitch és Mixer (videójátékos streaming-szolgáltatások)
  • Monty Python (jó eséllyel csak egy easter egg)

Ezek szerint a Tesla erősen nyit kína felé is, hiszen az ottani tulajdonosok három új platformot is kapnak, miközben a videójátékok szerelmeseinek is megadatik a lehetőség arra, hogy a kedvenc streamerjüket nézzék az autójuk kijelzőjén. Az HBO érkezése várható volt, ám emellett és a Netflix mellett még számos olyan szolgáltatás van, ami már erősen elterjedt a köztudatban, így érdemes lenne a Teslának is beépítenie azokat az autóiba. Ilyen többek között a Disney+, vagy az Amazon Prime Video.

Az autókban egyébként továbbra is csak álló helyzetben van lehetőség arra, hogy igénybe vegyük a YouTube vagy a Netflix szolgáltatását, és ez bizonyára nem változik addig, amíg a Tesla el nem készül a teljesen önvezető rendszerével. Az új szolgáltatások megjelenése ráadásul bizonyára még több tulajdonost sarkall majd arra, hogy megvásárolja a Premium Connectivity csomagot, amellyel akár az autó saját beépített internetén keresztül is igénybe vehetjük a streaming platformok szolgáltatásait. Enélkül ugyanis kizárólag Wi-Fi hálózatra csatlakozva nézhetünk videókat a Teslák kijelzőjén.

Cimkék:

Beszélgess a közösségi oldalunkon! teslasok.hu

Send this to a friend