fbpx

írj ide a kereséshez...

Tesla Supercharger fóti megnyitó, gyere el, és kérdezz a Tesla-tól! (Frissítve!)

Frissítés

A hivatalos megnyitót a Tesla és az Auchan a fóti Superchargerre tette át, tehát október 28-án hétfőn reggel 10:00 órakor ott találkozunk!

Magyarországon először írunk a fóti Tesla Superchargerről, és abban a cikkben beszámoltunk arról is, hogy a törökbálinti Auchan-nál már előre haladottabb állapotban van az építés, aminek a hivatalos átadása október 28-án hétfőn lesz. Ez alkalomból mi is ott leszünk, hogy egy kötetlen beszélgetés keretében kitárgyaljuk az egyes autótípusokat és Tesla szoftver fejlesztéseket.

Kérdezz a Tesla-tól!

Kora délután a Tesla képviselői is jelen lesznek, tehát akár olyan kérdéseket is feltehetünk majd a Tesla-nak, amik szervizzel, vagy bármi mással kapcsolatosak, mivel ők mélyebbre hatóan ismerik a rendszert, a céget. Erről később adunk majd pontosabb tájékoztatást, de mindenképp érdemes kihasználni az alkalmat.

Csatlakozz a Facebook eseményhez!

Kövess minket Facebookon, és Instagrammon, hogy értesülj a legfrissebb hírekről!

Cimkék:

Notable Replies

  1. Okvetlen szeretnék ott lenni, egyelőre úgy néz ki, sikerül is :grinning:

  2. Készítettünk egy Facebook eseményt is, ide kattintva tudtok csatlakozni!

  3. Kíváncsi vagyok, vajon ez is olyan ingyenes töltő marad-e mint a győri és sormási, vagy már az elszámolási rendszer hibáit is sikerül kijavítaniuk :slight_smile:

  4. A hivatalos megnyitót a Tesla és az Auchan a fóti Superchargerre tette át, tehát október 28-án hétfőn reggel 10:00 órakor ott találkozunk!

  5. Elég gyorsan fejlődik :smiley:

Folytasd a beszélgetést a közösségi oldalunkon: teslasok.hu

Participants

Send this to a friend