fbpx

írj ide a kereséshez...

Úgy tűnik, hogy a Model Y fényezésével sincs minden rendben

Nyugodtan jelenthetjük ki, hogy a Tesla csak fejlődött és fejlődött az elmúlt néhány évben, és bár sok dologban már most úgy tűnik, hogy utólérték a nagymúltú autógyártókat – a valamelyest eltérő megközelítésnek köszönhetően -, bizonyos területeken még hátrányban vannak az “öregekkel” szemben. Arról például már jópárszor olvashattunk, hogy nem minden tulajdonos van megelégedve a Tesla összeszerelésének pontosságával, és sok autónál a fényezés is hagy némi kívánnivalót maga után.

Ami biztos, hogy ezeken a területen a kritikák hatására javított az amerikai villanyautó-gyártó, de egy helyi fényező rámutatott, hogy ennek ellenére még minden nem csak tökéletes autókat ad ki a kezei közül a Tesla.

A vizsgált páciens egy Model Y volt, vagyis a márka legújabb modellje, amely alig pár hete van jelen a piacon. A most utcára kerülő darabok az elsők, amelyeket a Tesla legyártott a legfrissebb üdvöskéből, így talán valamivel nagyobb az esély a hibákra, de az egyik új Model Y-on kijelenthető, hogy túl sok apró hibát hagyott a gyártó.

Persze a helyzet nem egyedi, legalábbis nem hihetjük, hogy az autóipar más szereplőinél mindig tökéletes fényezéssel kerülnének a szalonokba a modellek. Ezt igazolja, hogy bár sok hibára mutatott rá, a szakember szerint a Model Y fényezése még így is egészen jó állapotúnak mondható. A motorháztetőn maradt ragasztó egyébként kritikus hiba lehet, és az sem túlzottan teszi vonzóvá a Model Y-t, hogy szakmai szemmel nézve elvileg egyértelmű, hogy a Tesla hibákat javított szerte az autón.

Cimkék:

Beszélgess a közösségi oldalunkon! teslasok.hu

Send this to a friend