fbpx

írj ide a kereséshez...

Úgy tűnik, hogy új felniket kap a Model 3

Egy trélernyi fekete kerekeken  támaszkodó Model 3-ra lett figyelmes nemrég az Electrek egyik olvasjó a Tesla gyára közelében. Az amerikai szaklap írása szerint számíthatunk rá, hogy ez lesz a gyártó legolcsóbb modelljének soron következő újítása, vagyis, hogy egy új felniopciót kap a Model 3 dizájnstúdiója.

A Tesla egészen kevés konfigurálhatósági lehetőséggel indította útjának a Model 3-at, azért, hogy leegyszerűsítse a gyártást és felgyorsítsa az autók eladásait a kezdetekben. Éppen ezért várható volt, hogy idővel egyre több és több opciót old majd fel a vásárlók számár a Tesla. A fekete felnik nagyon hasonlítanak az eddig is kapható 19 és 20 hüvelykes sportfelnikre, ám azt még egyáltalán nem tudni, hogy mikor és hol lesz kapható a sötétebb változat.

Az Electrek szerint az autók rendszámtáblájának helyéből ítélve a fekete felnis Model 3-asok nem az Egyesült Államokba készültek, ami felveti a kérdést, hogy vajon Európában elérhető lesz-e az opció. A Tesla egyébként jelenleg Kínában szolgál különleges opcióval, ha a kerekekről van szó, hiszen ott kapható egy 19 colos Power Sport felniszett is a Model 3 Performance változatához, amely sehol máshol nem rendelhető a Teslától.

Cimkék:

Notable Replies

  1. Igen, ez így van

Folytasd a beszélgetést a közösségi oldalunkon: teslasok.hu

Participants

Send this to a friend