fbpx

írj ide a kereséshez...

Tags:

Új wifis otthoni fali töltőt dobott piacra a Tesla

A Tesla két napja frissítette az otthoni fali töltőjét, amely egyszerű, gyors és kényelmes töltési megoldást kínál a mindennapokra. Az amerikai autógyártó továbbra is 500 dollárért árulja az otthoni felhasználásra szánt töltődobozát, amely a napokban egy enyhébb dizájnfrissítésen esett át amellett, hogy Wi-Fi csatlakozási lehetőséget is kapott a fali doboz.

A Tesla fali töltője egyébként egy éjszaka alatt minden autót képes teletölteni, köszönhetően az akár 11,5 kW-os teljesítménynek, és az ebből fakadó óránként hozzáadott akár 70 kilométernyi hatótávnak. Aki töltött már villanyautót, az tudja, hogy ez mennyivel gyorsabb az egyszerű fali aljzatba csatlakoztatható mobiltöltőnél. A Tesla fali dobozának teljesítménye állítható, a kábel hossza pedig öt és fél méter. Az újonnan hozzáadott wifivel az otthoni hálózatunkra csatlakoztatva a töltő önállóan képes frissítéseket telepíteni, és egy esetleges kisebb probléma esetén a Tesla akár távsegítséget is képes nyújtani a töltőnek az interneten keresztül.

Hogy ezeken felül milyen haszna lehet még az újonnan beépített wifinek, afelől egyelőre csak találgatni tudunk, ám lehetséges, hogy a Destination Charging program töltői valamilyen módon kamatoztathatják majd az internetelérést. Az sem kizárt, hogy az otthoni hálózatra való csatlakozással a töltő komolyabban tud majd együttműködni az esetlegesen a házon található napelemes rendszerrel, amit szintén egy teljesen saját rendszeren keresztül oldhatna meg a Tesla.

Cimkék:

Beszélgess a közösségi oldalunkon! teslasok.hu

Send this to a friend